Het Intermezzo; alle ruimte voor jezelf

Esther van der Ham

Het Intermezzo; alle ruimte voor jezelf

92 92 mensen hebben dit evenement bekeken.

Een intermezzo voor jou!
Drie dagen tijd voor jezelf. Hoe fijn is dat? Gewoon even tijd voor jóu. Om te rusten…te bezinnen…te wandelen…te niksen. Tussen de bedrijven door in jouw veeleisende leven. Een pauze, een tussenspel, een… intermezzo! Tijd om niets te hoeven zodat jij je eigen stem, je eigen lied ónder het rennen en razen weer kan horen.

Leven vs geleefd worden
Want in die rust en ruimte zit onze wijsheid, diep verscholen in onszelf waar we tijdens de Drukte van ons dagelijks leven niet altijd bij komen. De diepere antwoorden op onze verlangens en vragen. De ontdekkingen en inzichten die we nodig hebben in ons leven. Want tja… die komen meestal niet als we met ons hoofd in de mailbox zitten.

Lol en levenslust
Tijd en afstand geven ook weer ruimte voor frank en vrij plezier! Voor genieten. Van al het mooist dat het leven te bieden heeft. Leven zoals het leven bedoeld is.
Waar loop jij warm voor?
Waarvan gaat jouw hart zingen?
Kom je het ontdekken en ervaren op ons Intermezzo?

Wat doen we?
Op het Intermezzo is er écht all ruimte voor jezelf dus je kan doen waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Je kunt heerlijk je eigen gang gaan en als je wilt trek je op met anderen uit de groep of zijn wij aanwezig voor inspiratie en begeleiding.

Wie zijn wij?
Wij, Linda, Saskia en Esther, zijn alledrie bevlogen ondernemers, verbonden door onze liefde voor het begeleiden van mensen in hun bewustzijnsontwikkeling. We begeleiden dit Intermezzo samen, want samen weet je meer en samen is leuk:). Wij hebben koffers aan ervaringen om jou te inspireren en te begeleiden. Wat en hoe laten we zo veel mogelijk in het moment ontstaan afhankelijk van de behoefte van jou en de groep.

Leve de vrijheid
Vrijheid en vrijwilligheid zijn de uitgangspunten van dit Intermezzo, dus niks is verplicht. Juist het niet-moeten draagt bij aan het ont-moeten. Zowel van jezelf als van anderen. Laat het ontstaan en laat je verassen!

Midden in de natuur
De locatie is altijd een plek een plek midden in de natuur, vanwaar je direct het bos in kan stappen. Dit keer gaan we naar De Oerboerderij in De Lutte. Een geweldige plek waar je helemaal tot je zelf kan komen. Check alvast hun site voor de voorpret.

Investering in jezelf:
De prijs is 555,- euro. Dat is inclusief BTW en alle verblijfskosten (overnachting eenpersoonskamer/eten&drinken/begeleiding). Voor ondernemers en organisaties is de prijs exclusief BTW.

Tip: met dit Intermezzo versterk je je Persoonlijk Leiderschap en Innerlijke Kracht. Het sluit aan bij (beleids)thema’s welzijn, vitaliteit, balans en werkplezier. Vergoeding door je werkgever is dus zeker het bespreken waard! Bel ons eventueel even voor overleg.

Wordt dit jouw Intermezzo?
Ben jij toe aan tijd en ruimte voor jezelf en voel je de roep van dit Intermezzo? Boek dan jouw plek van 28 t/m 30 mei 2024. We ontvangen je op dinsdag graag om 14.30 uur en zwaaien je op de donderdag 15.00 uur weer uit. Je kan je inschrijven door te mailen of te bellen naar Esther via: 06-15014782 of esther@discoveru.nl.
Neem ook gerust contact op als je een vraag hebt of wilt overleggen.

Je bent zeer welkom, we kijken er naar uit je te ontvangen!

Esther, Saskia en Linda

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar esther@discoveru.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

17-09-2024 - 15:00 aan
19-09-2024 - 15:00
 

Einddatum registratie

15-09-2024

Share With Friends

Scroll naar boven