De Wegwijzer

He levensgenieter,

Wil jij ook gaan voor de groene golf in je leven? Geen rode stoplichten, omleidingen en files meer? Maar weten wat je het allerliefste wilt en hier praktisch handen en voeten aan geven? Moeiteloos en met plezier? Ga dan nu met ons mee van start op deze persoonlijke toertocht; de Wegwijzer.

Tijdens de Wegwijzer gaan we heerlijk fietsen (ook wel leven genoemd) en hiervoor optimaal gebruik maken van onze innerlijke navigatie. Zo leer je weer om van binnen uit te leven. Jouw leven is niet langer een ingewikkelde zoektocht, maar juist een prachtige toertocht. Je fietst jouw eigen route makkelijk en moeiteloos en je leert de aanwijzingen van het leven, die als een soort verkeerslichten op jouw weg staan te herkennen en toe te passen.

In 3 etappes

De Wegwijzer begeleidt je heel praktisch en eenvoudig op de weg naar je Zelf. Dit gaat in 3 online etappes:

We beginnen met De aftrap; hoe werkt je innerlijke navigatie systeem en hoe ontvang je de route-aanwijzingen? Je krijgt je persoonlijke fietssleutel uitgereikt en wordt uitgenodigd om de komende 8 dagen te gaan fietsen en nieuwe ervaring op te doen.

In de 2e etappe zorgen we voor de verfrissing. We wisselen ervaringen uit en je ontdekt hoe jij nog makkelijker leert navigeren door jezelf te zijn. Met deze nieuwe inzichten ga je daarna weer heerlijk 8 dagen fietsen. Je herkent nu al beter hoe toevalligheden en spontane inzichten (synchroniciteit) je de weg wijzen en hoe je deze praktisch kan vertalen in je dagelijks leven.

In de 3e etappe maken we een belangrijke doorstart. Wat doe je bij een lekke band of als je rode stoplichten tegen komt? Hoe sorteer je voor op de groene golf van jouw leven? En hoe helpen jouw aandacht en intentie je hierbij?
We versterken je vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid zodat je optimaal kan genieten van jouw weg.
Hiermee ben je uitgerust voor het maken van de mooiste fietstocht van jouw leven.

Kan je ook niet wachten om mee op weg te gaan? Sluit je dan nu aan bij de kopgroep van fietsende levensgenieters; je bent van harte welkom! Als je vragen hebt, laat het me weten.

Scroll naar boven