The Personal Leadership Experience – Essence in Action

“Wat wil er door mij heen geleefd worden?”

Deze Personal Leadership Experience is bedoeld voor leiders, professionals en ondernemers die al de nodige ervaring hebben in het ontwikkelen van hun bewustzijn over wie ze zijn en wat ze te bieden hebben. Deze Experience biedt hen de mogelijkheid om hier nieuwe, diepgaande stappen in te zetten.

Het resultaat is verbinding met en vertrouwen in ieders fundamentele, authentieke kracht en eigen-wijsheid en deze bewust in te zetten om ieders “essentie” of purpose vorm te geven in de praktijk.

Unieke leerervaring

Deze Experiences zijn letterlijk uniek omdat ze keer op keer volledig worden aangepast aan de intenties en ontwikkelvragen van de deelnemers.  Hiervoor wordt dan ook gebruik gemaakt van de verschillende expertises in het DiscoverU-netwerk.

Bovendien worden de bijeenkomsten gehouden op een bijzondere locatie die volledig is ontworpen en gebouwd om bij te dragen aan de doelstelling van de Experience.

De Personal Leadership Experience – Essence in Action vindt zowel plaats op basis van open inschrijving en in-company. Data voor nieuw te starten groepen kan je vinden in de agenda.

Bekijk hier de brochure met meer inhoudelijke informatie of neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende kennismaking
workshopruimte