Over Ons

 

Mensen die leven vanuit hun eigen kracht en potentieel, creëren waarde voor zichzelf en anderen, maken duurzame keuzes en zijn gelukkig en vitaal.

Daarom creëren wij ontwikkelprogramma’s voor organisaties en particulieren om deze kracht te ontdekken, te ontwikkelen en direct om te zetten in praktische en inspirerende resultaten.

Hoe en wat

Wij zijn wat we doen. We leven onze eigen kracht en essentie en weten wat het is om door het ontwikkelproces met jezelf en anderen te gaan . Vanuit deze kennis en ervaring bieden we praktische en ervaringsgerichte ontwikkelmogelijkheden zoals transitieprogramma’s, coaching, workshops en reizen aan.

Alle programma’s, workshops en coaching van DiscoverU zijn gebaseerd op een aantal waarden. Deze vormen de basis voor alle resultaten die we samen behalen:

  • Verbinding

Individuen, teams en organisaties die gericht zijn om vanuit oprechte verbinding met zichzelf de verbinding aan te gaan met elkaar en andere stakeholders zijn pro-actief, doen wat er nodig is om samen succes te creëren en beleven meer voldoening en plezier. Dit is allemaal nodig voor duurzaam resultaat.

  • Authenticiteit

Leiderschap begint bij authenticiteit. Bewustzijn van drijfveren, talenten en essentie en hoe deze ook vorm te geven, creëert duurzaam succes; met plezier en vitaliteit. Dit bewustzijn in de praktijk brengen geeft anderen de ruimte en inspiratie om ook volledig zichzelf te zijn.

  • Verantwoordelijkheid

Mensen die verantwoordelijkheid nemen voor wat hen drijft, wat hun natuurlijke kracht is en wat ze nodig hebben om dit, met een betekenisvol resultaat, in de praktijk te brengen zijn de leiders van een organisatie, team en maatschappij, ook zonder management positie.