Wilderness Leadership Trail

“The program of the Foundation for Natural Leadership is one of the most profound tools for transformation that I have experienced in my career”
Herman Wijffels  

overview-africa

In dit bijzondere programma ga je met een groep 10 dagen op reis, zowel letterlijk als figuurlijk. De letterlijke reis maak je onder leiding van professionele gidsen en facilitators in een wildpark. Je leeft midden in de natuur zonder menselijke infrastructuur (stromend water, sanitair, onderdak, wegen, elektriciteit, etc) en nog veel belangrijker zonder “tijd”.

De reis die je daardoor ook figuurlijk maakt is de reis in en met jezelf. Doordat deze te voet gaat en er tijdens het wandelen stilte is, maak je op een heel wezenlijk niveau contact met de natuur en dieren om je heen en ook met jouw eigen natuur. Voor iedere deelnemer brengt dit proces als vanzelf diepe transformaties teweeg.

Doelstellingen

Doelstelling van deze reizen zijn tweeledig:

  • Het ontwikkelen van het leiderschap van de 21e eeuw: het type leiderschap dat nodig is om onze samenleving weer sociaal en ecologisch duurzaam in te richten, en om de verborgen potentie in mensen en organisaties tot hun volste recht te laten komen.
  • Het vergroten van het bewustzijn dat de natuur en de mensheid ten diepste verbonden zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brochure Wilderness Leadership Trails (pdf)