Esther van der Ham

Help jezelf van binnenuit te Leven; Leer de Akasha Kronieken lezen

418 418 mensen hebben dit evenement bekeken.

In deze prachtige Master Class maak je kennis met de Akasha Kronieken en leer je jezelf te verbinden met dit Veld van Alles Wat Is. Een bijzondere belevenis!

De Akashakronieken bevatten jouw levensboek ofwel jouw zielenplan.
Door deze te raadplegen, word je je bewuster van wie je in essentie bent en wat je kan doen om stap voor stap volledig jezelf te zijn en al jouw talenten, eigen-wijsheid en liefde naar buiten te brengen. Ook krijg je hulp bij het herkennen en loslaten van patronen en overtuigingen die dit nog in de weg zitten.

Door samen te werken met de Kronieken leer je bewust te kiezen voor wat er voor jou belangrijk is, jezelf te vertrouwen, je eigen verantwoordelijkheid te nemen en bovenal veel meer te genieten van je dagelijks leven.
Dat maakt je niet alleen krachtiger en bewuster, maar maakt ook dat je leven makkelijker en meer van-Zelf gaat.

De Masterclass vindt plaats in 2 dagdelen. Het eerste dagdeel maak je kennis met de Kronieken en leer je hoe je jouw levensboek kunt lezen.
In het tweede dagdeel leer je vragen en thema’s inbrengen. Ook krijg je de mogelijkheid aangereikt om de Kronieken voor anderen te lezen.

De prijs van deze bijzonder verrijkende Master Class is € 450,— incl BTW.

De Master Class:

Deze Master Class bestaat uit twee dagdelen met 1 maand daar tussenin om ervaring op te doen.

  • Dagdeel 1 is op 22 december van 09.30 tot 12.30.

In deze bijeenkomst maak je kennis met de Akasha Kronieken en ontdek je hoe ze kunt gebruiken en hoe je toegang krijgt tot jouw eigen Kronieken. Je leert hoe je hiermee elke dag, praktisch handen en voeten geeft aan Leven met hart en ziel.

  • Dagdeel 2 is op 17 januari van 09.30 tot 12.30.

In deze bijeenkomst verdiepen we jouw inzichten en ervaringen uit de 1e bijeenkomst en de afgelopen maand waarin je zelfstandig ervaring hebt opgedaan in het lezen van jouw Akasha Kronieken.
Je leert hoe je vragen kan stellen. En daarnaast leer je hoe je de kronieken van anderen, als zij jou dat vragen, kan openen om hen met respect en toewijding nieuwe inzichten te geven.

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar esther@discoveru.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

22-12-2023 - 09:30 aan
17-01-2024 - 12:30
 

Einddatum registratie

21-12-2023

Share With Friends

Scroll to Top