De Wegwijzer; een belevenis in wat leven is!

Esther van der Ham

De Wegwijzer; een belevenis in wat leven is!

284 284 mensen hebben dit evenement bekeken.

He Levensgenieter,

Op school kreeg je verkeersles, maar geen levensles. Wil je nu de “verkeersregels” van het leven leren? Volg dan de Wegwijzer. Je leert zo optimaal gebruik te maken van je innerlijke navigatie. Wanneer je de Wegwijzer gebruikt krijg je de bij jou passende route aangereikt om makkelijker en moeiteloos te leven.

Tijdens deze Wegwijzer gaan we heerlijk fietsen, ook wel bekend als Leven, en hiervoor optimaal gebruik maken van onze innerlijke navigatie. In 3 etappes word je heel praktisch een eenvoudig begeleid op de weg naar jezelf.

We beginnen met de 1e etappe: hoe werkt je innerlijke navigatie en hoe ontvang je de routeaanwijzingen. Je krijgt je persoonlijke fietssleutel (broncode) aangereikt.

Een week later is de 2e etappe. Aan de hand van jouw ontdekkingen en inzichten gaan we door. Hoe ga je om met de richtingaanwijzers? Welke keuzes maak je en hoe pas je die praktisch toe in je dagelijks leven.

De 3e etappe is de doorstart, want wat doe je met een lekke band of als je steeds stil staat voor het rode verkeerslicht? Om door te starten leer je werken met de kracht van gedachten. Ontdek je het belang van je intentie en je eigen verantwoordelijkheid.

Met de Wegwijzer maak je zo van elke dag een krachtige, vitale vreugdevolle fiets/levensdag!

Zo is jouw leven niet langer een ingewikkelde zoektocht, maar juist een prachtige toertocht. Je fietst (Leeft) jouw eigen route makkelijk en moeiteloos, helemaal van binnenuit en je leert de aanwijzingen van het leven, die als een soort verkeerslichten op jouw weg staan te herkennen en toe te passen.

Sluit je aan bij deze kopgroep van fietsende levensgenieters; je bent van harte welkom!

Praktisch:

  • De 3 online etappes vinden plaats op maandag 18 en 25 september en 2 oktober 2023 van 09.00 tot ongeveer 10.30 (max 11.00) en zijn volledig afgestemd op de deelnemers. Want je weet nooit wat je onderweg tegenkomt.
  • De prijs voor deze Wegwijzer is €198
  • Zorg tijdens de 3 etappes voor een rustige, ongestoorde omgeving voor optimale ontspanning en genieten
  • Als je vragen hebt mail of bel me dan via Esther@discoveru.nl en 0615014782

Event registration closed.
 

Datum en tijd

18-09-2023 - 09:00 aan
02-10-2023 - 11:00
 

Einddatum registratie

17-09-2023
 

Locatie

Online event
 

Evenement categorie

Share With Friends

Scroll to Top