Our partners

“If you want to travel fast, go alone

If you want to travel far, go together”

-African proverb-

 

DiscoverU is a network organisation in which many different expertise are combined. Together we are passionate to create fulfilling and successful learning experiences for our clients.

We are happy and proud to work together with these fantastic partners:

 

Esther van der Ham
Oprichtster DiscoverU
Adviseur en coach in leiderschapsontwikkeling en dialoogfacilitator Doel: Mensen laten ontdekken dat we zelf de onuitputtelijke bron van inspiratie en geluk zijn.
Linkedin
Koen van Ghyseghem
Trainer en coach
Linkedin
Loes Geurts
Projectmanagers en coach
Linkedin
GAIA Insights
partner in global leadership development
We zijn heel blij om met GAIA Insights te werken omdat dit een levend voorbeeld is van hoe succesvolle en bewuste organisaties functioneren. Collega's zijn experts in hun vakgebied, authentiek en nieuwsgierig maar bovendien kan iedereen zichzelf zijn en wordt er gewerkt vanuit het hart met fantastische resultaten.
De Atleetfabriek
vitaliteitsprogramma's
Het energieke team van de Atleetfabriek biedt vitaliteitsprogramma’s voor werknemers op maat. Er zijn programma’s en workshops met bijvoorbeeld kettlebels, kickboksen en sportief wandelen tot -workshops in mindfulness, slaap en voeding. Omdat effectief leidinggeven aan jezelf en anderen veel beter gaat met een fit lichaam en vitale geest werken wij, met veel plezier samen met dit gave bedrijf!
Canitiem
Leiderschapsontwikkeling
Leuk en waardevol; dat zijn de resultaten van de samenwerking met Canitiem. Doordat ze doen wat ze uitdragen is dit een van de inspirerende partners in het DiscoverU netwerk.
Esther van der Ham
Oprichtster en coach
Adviseur en coach in leiderschapsontwikkeling en dialoogfacilitator Doel: Mensen laten ontdekken dat we zelf de onuitputtelijke bron van inspiratie en geluk zijn.
Chris Jansen
Leiderschap en Management adviseur en coach
With his 30 years of highly successful leadership, people management and boardroom experience, Chris, brings a unique quality to our network; to transform under-performing teams and organisations in high performing ones in a short time. He's an advisor and coach for all your hand-on leadership and management challenges.
Loes Geurts
Coach
Koen van Ghyseghem
Coach
matthijs van der Ham
Programma adviseur
Coaching pur Sang
HRM en coaching
Coaching Pur Sang draagt met professionele, effectieve, doelgerichte Coaching en Training bij aan ontwikkeling en bewustwording van Mens en Organisatie. Met meer bezieling naar bevlogenheid voor een duurzame en succesvolle organisatie. Ik heb een passie voor groei en ontwikkeling, daarmee ben ik in staat mensen te motiveren en inspireren om in beweging te komen en het beste uit zichzelf of het team te halen. “De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf en is vaak dichterbij dan je denkt!”